Pages

Ads 468x60px

Galaxy y hakkında her türlü yardımda bulunurum arkadaşlar.

16 Şubat 2014 Pazar

Farm Frenzy 3: Ice Domain (Premium) GALAXY Y



Alawar Games’in klasikleşen oyunlarından birisi haline gelen Farm Frenzy‘nin Free sürümü çıktı. 8 farklı dil desteği sunan Farm Frenzy’i Android platformuna uyarlayan yapımcı ise HeroCraft.
Farm Frenzy’nin bu ücretsiz oyununda sizleri 72 farklı aksiyon ve koşuşturmaca dolu bölüm bekliyor. Kendi çiftliğinizi kurmaya çalıştığınız bu oyunda git gide büyüyor ve çiftliğinizi hem teknolojik hemde yer alan hayvanlar bazında büyüterek ürettiğiniz süt, et, yumurta ve ilerleyen bölümlerde çıkacak olan ekmek gibi çeşitli şeyleri şehirde satışa çıkartıyosunuz. Sattığınız ürünlerden aldığınız paraları Farm Frenzy çiftliğinize yeni hayvanlar almakta veya yeni teknolojiler geliştirmekte kullanabiliyorsunuz. Zamana karşı yarışacağınız oyunda su kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, hayvanlarınızı aç bırakmamalısınız. Oyunun en zor tarafı ise çiftliğinize giren ve hayvanlarınıza saldıran ayılar eğer bu ayılar girerse çiftliğinize ilk yapacağınız şey bunları bir kafese tıkamak.
Adım adım ilerleyerek yönettiğiniz çiftliği büyyütüğünüz oyunda size her bölümde farklı görevler veriliyor örneğin ilk bölümde 4 yumurta üretmeniz istenecek bunun gibi birçok farklı görev oyunda yer alıyor.
Bağımlısı olacağınız Farm Frenzy oyununun özelliklerini listeleyecek olursak:

  • 72 farklı bölüm
  • Komik ve çeşitli hayvanlar
  • Çiftlik ürünlerini satarak para kazanabilme
  • 30 farklı bina çeşidi
  • VIP bonus özellikleri
  • Parlak grafikler ve etkileyici oyun müzikleri






KURULUM
Apk dosyamızı kuralım.
Sd kartt dosyamızı rardan çıkaralım ve Android/Obb/ içine atalım(Obb dosyası 
yoksa siz oluşturup atın.)
Ve Chainfire 3d programımızdan "Qualcomm" driverini seçelim "reduce texture quality"
ve "reduce texture size" seçeneklerinede tik koyalım.
Bu kadar.




Hiç yorum yok: